CACAO REVIEWS

Our intention is to make ceremonial cacao that is potent and delicious. Stimulating heart, happy hormones AND tastebuds.  

 

That is why we are so thankful to receive reviews from cacao lovers, ceremony leaders and other chocolate experts. Having a good experience with our cacao? Please let us know.

Gaya, Sense of Spirit

¨Wat ben ik blij dat jullie & jullie cacao op mijn pad zijn gekomen! The magic of intention... Ik had de wens uitgezet naar een passende cacao voor mijn eigen ceremonies en channelings, die bij het hier en nu zou passen. And here you are!

 

Mijn eerste ervaringen:

Wat een fantastische, pure en zuivere smaak! Bij eerdere cacao's deed ik er vaak kruiden en wat honing bij, maar die van jullie smaakt zo echt heel fijn :)

 

Jullie cacao heeft een heerlijke grounding, earthly energy. Het is alsof er een directe opening ontstaat van mijn hart naar mijn bekken, en mijn energie dieper gegrond wordt. Superfijn voor mij, want de opening naar boven is rijkelijk aanwezig, maar het is mijn uitdaging om alle mooie beelden, downloads en dromen ook op de aarde te verwezenlijken. Het voelt alsof de cacao daar inderdaad ondersteunend in is.

 

Wat ik heel fijn vind, is dat de eerlijkheid en naturalness die jullie ook beschrijven in de bijlage, voelbaar en 'proefbaar' is in de cacao. Very real, very earthly, I love it."

Astrid, Yoga teacher Mymomentof

"Lovely smooth cacao, such a lovely intense smell. Doesn't taste dry or super bitter as some cacao does to me.

 

Instantly after drinking I felt my posture change from the inside out, my heart area was being opened."

Aylynn, healer

"Ik heb met de cacao gewerkt en ik vond ten eerste de smaak heel erg lekker. Vaak merk ik dat cacao erg zuur is, omdat de bonen over-geferementeerd zijn. Deze bonen kon ik proeven dat ze heel goed gefermenteerd waren. Ik weet niet of jullie de bonen doen toasten, maar dit zou je evt iets korter mogen doen. 

 

Verder qua energie: ik vind het een hele zachte, mooie cacao. Ik ben gewend om met Keiths' te werken, welke een beetje sterker is en dieper gaat. Maar ik kan de zachtheid van deze cacao ook heel erg waarderen en ik heb het gevoel dat jullie hier nog heel veel mensen mee mogen gaan dienen! 

TRY US HERE:

  • Instagram